Левицата! направи палатков лагер в защита на Паметника на Съветската армия

...
Левицата! направи палатков лагер в защита на Паметника на Съветската армия
Коментари Харесай

Войната на десницата срещу историята преди местните избори ескалира

" Левицата! "  направи палатков лагер в отбрана на Паметника на Съветската войска в София, който следва да бъде демонтиран и изместен в музея на социализма.

" Войната на десницата против историята преди локалните избори ескалира. Това е жалка война на хората, които нямат причини и решения за проблемите през днешния ден, които нямат визия за бъдещето и които се пробват да осквернят, поругаят и демонтират историята ", разяснява Мая Манолова от групировката.

" Преди избори постоянно ескалира желанието на десницата да направи следващата предизборна акция на гърба на Паметника на Съветската войска ", добави тя. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР